Nisan 23, 2024

bir oyundur şüphe

bir oyundur şüphe
Bir oyundur şüphe aslında. Beynimizin bir oyunu! İçimizi kemiren, gerçeği görmemize engel olan ve asıl önemlisi harekete geçmemizi imkansızlaştıran bir oyun. Bir yanılsama! Geçmişten gelen, artık gerçek bile olmayan yaşanmışlıkların üzerine kurgulanmış kuruntuların geleceğe aktarılması sonucu hissedilen endişe ve korkuların insanı anı yaşamaya, anın gereğini tadını çıkararak yapıp içindeki gerçek potansiyeli kapasiteye çevirmesine sürekli bir engel. Bir şarlatan, egoyu besleyen bir oyunbozandır şüphe.
Şüphe geliyorum demez, ama bir geldi mi, şaşkına çevirir adamı. Oysa bir durup dinlesen yüreğini, aklım yine oyun oynuyor bana deyip sevgiyle uğurlasan şüpheyi, yüreğinle görüp gerçekleri harekete geçeceksin, sevgi ile gerçekleştirmek için kendini ve yaşamak için.
Bu sabah, beynimize musallat olan tüm şüpheleri uğurlayalım geldikleri gibi, sevgi ile bakalım yaşama; anda kalıp karşılayalım gerçekleri, fışkırsın sevgimiz yüreğimizden, ışıldasın; yaşam coşkusu aksın gözlerimizden, sözlerimizden 
Dalia MAYA
04/09/2012
11:47

 

 

Benzer yazılar

Yorum yazılmamış.